Stekhett E18-derby på Futurum.

Bild: Kent Lundqvist

Herrfyran: Håbo FF tar idag emot obesegrade tabellettan Fanna BK hemma på Futurum.

Det förväntas bli ett stekhet E18 derby på Futurum idag när HFF tar emot FBK. Senast lagen drabbade samman slutade det 2-2 och det är en endast två poängtapp som dagens gäster har på kontot.

– Känslan i gruppen känns bra, vi har levererat bra prestationer men vi saknar resultaten. Så vi är hungriga för att ta en seger, berättar HFF-tränaren Alan Hiussemoglu

– Det känns väldigt kul. Det börjar dra ihop sig och alla matcher betyder något nu, säger FBK-tränaren Ali Fares.

Vilket lag vinner och varför?

– Tror det laget som kan ta kontroll på matchen kommer vara lyckosamma, samtidigt finns det kvalitetsspelare på båda lagen som kan avgöra, menar Alan

– Vi vet att Håbo har många duktiga spelare och det känns inspirerande att få tävla i ett derby. Vi har haft en bra vecka med bra intensitet och känslan är att vi kommer väl förberedda. Det kommer säkert bli en match med mycket känslor, säger Ali.

Hur ser det ut i truppen till idag?

– Vi har lite avstängningar och andra förhinder som gör att vi får snurra lite i laget. Men det har vi gjort tidigare under säsongen, avslutar Alan.

– Läget i truppen är bra och vi har mer eller mindre alla spelare tillgängliga förutom Rami som är bortrest. Några från truppen kommer även kallade till vårt U-lag som spelar samtidigt som oss, avslutar Ali.

Match: HFF vs FBK 15:00 på Futurum.

Övriga matcher & tabell >>>

Lämna ett svar