Stabil avslutning för Sagström!

Foto: Privat

Madelene Sagström avslutade finalspelet ganska stabil på Wilshire Country Club och slutade som 42:a i Hugel-JTBC LA Open.

Wilshire Country Club var och är en banan som är krävande vilket Madelene Sagström och övriga världseliten fick känna på under fyra dagar. Det var i förhållandevis ganska svårt att hitta röda siffror och det krävdes ett fantastiskt spel för att vara med och hugga på en plats i toppen.

Madelene såg, trots en tillsynes medioker placering, ut att hitta mer rätt i spelet och övertygade under lördagens spel. På den sista rundan under söndagen var det dock sämre, men ändå rätt okey sett till banans svårighet och att hon faktiskt är på väg uppåt i formen och spelet.

Hon gick ut med +3 i bagaget och efter 9 spelade hål var det fortsatt så. På hemvägen var det en smula sämre med resultatet, men spelet såg ”som sagt” ändå mer lovande ut än tidigare och hon stannar på +2 för dagen och på 289 slag totalt vilket räckte till en 42:a plats.

Svenska Pernilla Lindberg hade ett bra utgångsläge inför den sista speldagen på -3, men trots attack i spelet så blev det ”bara” par vilket dock räckte till en ny framskjuten placering som 10:a.

Vann gjorde Thailändska Moriya Jutanugarn på -12, två slag före Sydkoreanskorna Inbee Park & Jin Young Ko.

Övriga svenskor klarade inte att ta sig till finalspel: Caroline Hedwall, Dani Holmqvist, Anna Nordqvist.

Highlights från final rundan >>>

Resultatlistan >>>

Lämna ett svar