Spelarnytt ESK Hockey!

Forwarden Wincent Blomdahl från Södertälje SK klar för ESK Hockey. Foto: Privat

ESK Hockey förnyar och förlänger med spelare inför avslutningen av denna och kommande säsong i Hockeyettan och senast i raden är Södertälje SK spelaren Wincent Blomdahl.

–  Det känns jättebra att få in Wincent i truppen, vi får in en välskolad spelare med bra karaktär. Det är viktigt för oss att nya spelare kommer in och hjälper till att höja seriositeten, säger tränare Robert Kimby.

ESK har sedan tidigare också gjort klar med Backen Douglas Alenbring som lånas in tills vidare från VIK.

Douglas Alenbring från VIK klar för ESK. Foto: Kent Lundqvist

Douglas har redan spelat en match med oss i ESK och när vi fick möjlighet att förlänga lånet så tvekade vi inte. Han är en back som kommer tillföra hårdhet och attityd vilket vi bedömer att vi behöver och vi är väldigt tacksamma att VIK ger oss denna möjligheten till samarbete, säger sportchef Joakim Petersson

Truppbygget inför säsongen 2018/19 är parallellt igång och två spelare till är klara. Sedan tidigare är trion Simon S:t Cyr, Simon Cederborg och Dennis Näslund klara och nu har även Andreas Sojé och Ludwig Ahlin förlängt sina kontrakt över nästa säsong!

Ludwig Ahlin & Andreas Sojé. Foto: Kent Lundqvist

Det är skönt att redan nu kunna få klart med Andreas och Ludwig som är killar från egna leden som verkligen visar att dem vill vara med på resan vi påbörjat. Andreas är en stabil back som hela tiden fortsätter att utvecklas och har precis rätt karaktär. Ludde kom tillbaka inför denna säsongen och har verkligen tagit ansvar för att utveckla och ta vara på den talang han har, avslutar Joakim Petersson

 

2 Responses to Spelarnytt ESK Hockey!

Lämna ett svar