Spela på din favoritskytt i årets Hockey-VM

Ishockey: Den 21:a maj är det dags för VM i ishockey för herrar.

Turneringen innebär en sportslig höjdpunkt och period då fans från alla världens hörn under flera veckors tid bänkar sig framför TV:n. Mästerskapet är också ett populärt event för de som gillar att spela på de stora drabbningarna.

Få som är insatta i sportvärlden har missat att det tillkommer allt fler spelsajter på månadsbasis och att många av dessa erbjuder olika typer av betting. När det kommer till att spela på Hockey-VM går det att placera sina insatser live och betta på vilken målskytt som sänker nästa mål.

Nej, det råder inget tvivel om att vi lever i spelindustrins gyllene era. De senaste åren har det exploderat med nya spelaktörer och enbart på den svenska marknaden finns det omkring etthundra aktiva spelbolag.

Men det är inte bara utbudet som har förändrats utan också spelmöjligheterna. Eftersom de nya aktörerna är internetbaserade går det alldeles utmärkt att lägga ett bett direkt från datorn, plattan eller till och med mobilen. Har man inte tid eller glömt bort att smita förbi det närmaste ATG-ombudet är det med andra ord ingen fara på taket.

Live-spel och mer specifik betting

Utöver tillgängligheten finns det också nya typer av spel att utforska. De renodlade casinoaktörerna har exempelvis datorspelsliknande slotspel och spelsajterna med betting har tagit sportspel till en ny nivå. Numera går det nämligen att placera sina insatser live, när som helst under en pågående match.

Detta kallas för live-betting och har haft ett stort genomslag bland spelare världen över. Givetvis förändras oddsen under matchens gång, men detta öppnar också upp för en hel ny värld av bettingmöjligheter. Den som vill spela säkert kan exempelvis vänta med att betta tills första målet är i hamn och den som vill spela mer på känsla kan betta på mer specifika inslag som hur många gula kort det blir under matchen, vilket lag som får nästa hörna och vem som sätter nästa mål – blir det favoritskytten?

Hockey-VM 2021 pågår mellan fredagen 26:a maj och söndagen 6:e juni. Tusentals svenskar kommer att bänka sig framför de spännande matcherna. Sverige spelar i grupp A där de bland annat får möta Ryssland, Danmark och Storbritannien. Turneringen sänds på streamingtjänsten Viaplay samt Nordic Entertainment Groups andra kanaler TV3, TV6 och TV10. TV3 sänder samtliga av Sveriges matcher.

Lämna ett svar