Spännande organisation i Håbo FF!

Erik Jansson klar som en del i organisationen runt HFF herrarna. Foto: HFF

Håbo FF har nu gjort klart med sin organisation runt herrlaget och det är helt klart ett par spännande namn som kliver in och drar båten.

Huvudansvarig för div.3 kommer Eric Rode Olsen vara, assisterad av Erik Janson. Båda två bekanta sedan tidigare och två killar med stora Håbo-hjärtan. Vi är väldigt glada att de väljer att leda laget under 2018! De har drivit träningen sedan starten i början av januari.

Foto:HFF

Lagledare kommer fortsatt att vara den fantastiske Tommy Groop! Ett av de största föreningshjärtan som finns att tillgå!

För div 5-laget kommer Norman Kaspo vara ansvarig för matchningen. Vidare kommer Micke Wickgren vara med och ansvara för målvakterna i herr samtidigt som han har en övergripande roll för de äldre pojklagens målvakter. Tommy Jansson bistår som sportslig rådgivare åt herr.

Vi söker fortfarande efter en materialare till senior och en lagledare till div 5-laget, så känner du någon som vill umgås med ett härligt gäng och hjälpa till med en hand, tveka inte!

Noterbart också på den äldre pojksidan att Alan väljer att fortsätta sin resa med U19 och leda laget under div 1 säsongen i år! Samt att Emil Widström är tillbaka i Håbo FF och går in i en övergripande utvecklingsroll i föreningen, både för spelare och ledare. Båda positionerna väldigt viktiga för föreningens fortsatta utveckling.

 

Lämna ett svar