Södra Trögds IK vann mot Enköpings IS!

Vasilis Philippou Segersköld tremålsskytt mot EIS. Foto: Kent Lundqvist

Södra Trögds IK vände och vann med 5-3 (1-2) mot Enköpings IS i andra omgången av Upplandscupen.

Trögden fick också något av drömstart på matchen då Vasilis Philippou Segersköld gör 1-0 redan i den 3:e matchminuten. Det var dock EIS som var det starkare laget i den första halvleken och kvitteringen till 1-1 kommer i den 21:e minuten genom Mostafa Abusagr och tre minuter senare så gör Mujtaba Nazari 1-2 vilket står sig in i halvtidsvilan.

I andra halvlek fortsätter EIS vara det effektivare laget som redan efter två minuter gör 1-3 genom Ivan Nikolic, men svaret från Trögden lät inte vänta! Minuten senare så är det reducerat till 2-3 genom Vasilis Philippou Segersköld och det var match igen.

När Joachim Gustafson kvitterar till 3-3 i den 55:e minuten tar Trögden över och vinner till slut med 5-3 efter mål av Joachim Gustafson och Vasilis Philippou Segersköld.

– Vi gör en helt okey match i 60 minuter men sedan kommer dem tillbaka och kan vända och vänd. Resultatet känns sekundärt även om man vill vinna matcher. Vi fick med oss en hel del positiva svar från matchen och ger alla som är med välbehövlig speltid, det är det som är viktigast den här delen på säsongen. Det var en bra match för oss, summera EIS tränaren Thomas Thuuri.

Enköpings IS – Södra Trögds IK 3-5 (2-1)

Målskyttar,
EIS: Mostafa Abusagr, Mujtaba Nazari, Ivan Nikolic.
STIK: Vasilis Philippou Segersköld 3, Joachim Gustafson 2.

Resultat & tabell >>>

 

Lämna ett svar