Snöplig förlust för Nordia!

Foto: Kent Lundqvist

Det studsar verkligen inte med för IK Nordia som snöpligt föll i bortamatchen mot Knivsta IK.

– Ja, vi hade inte direkt turen på vår sida i denna match och åkte på tre ”minst sagt” dråpliga mål, berättar Nordia-tränaren Jimmy Ahlborg.

Det var hemmalaget som lyckades bäst under den första halvleken av matchen och kunde med knappa kvarten spelad ta ledningen med 1-0 genom Emil Karlsson. Det såg också länge ut att stå sig in i halvtidsvilan, men precis i slutsekunderna så håller sig Karlsson framme igen och gör 2-0 för hemmalaget.

I den andra halvleken så tar sig Nordia samman och ställer en ärligt fråga. Redan efter fyraminuter spelat av halvleken så reducerar Marko Herman till 1-2 och när Joakim Sundblad kvitterar till 2-0 med timmen spelad så är det mycket som talar för att Nordia skall vända matchen.

Att detta inte är Nordias kvitteras ut då istället hemmalaget lyckas avgöra då Marcus Nordlund trycker in det avgörande målet till seger med 3-2.

– Vi är inne i en bra period när vi gör 2-2 och har bud på 3:an, men så som hela denna säsong går de inte riktigt vår väg. En match med mycket långa bollar och ordentligt med kamp går Knivsta vinnande ur tillslut, avslutar Nordia-tränaren.

Knivsta IK – IK Nordia 3-2 (2-0)

Målen, 1-0 (13) Emil Karlsson, 2-0 (45) Emil Karlsson, 2-1 (49) Marko Herman, 2-2 (60) Joakim Sundblad, 3-2 (76) Marcus Nordlund.

Varningar: 1-2
Publik: 23

Lämna ett svar