Smakfull omstart för ESK hemma på Enavallen!

Hela fyra mål av Jonathan Böckert. Foto: Kent Lundqvist

Tabellettan Enköpings SK körde över tabelljumbon Uppsala-Kurd FK i omstarten av herrtrean hemma på Enavallen.

Det blev aldrig någon som helst darr i matchen då ESK var flera nummer större i allt. När ESK gjorde 1-0 i den 13:e matchminuten så startade ett målinferno av hemmalaget och framför allt målskytten Jonathan Böckert.

Foto: Kent Lundqvist

– Det startade dock ganska trevande innan vi gör 1-0, men sedan rullar det på och vi är effektiva, berättar ESL-tränaren Martin Andersson.

Foto: Kent Lundqvist

Adrian Alan stack emellan och gjorde 2-0 i den 21:a matchminuten, men sedan var det Böckert show. 3-0 (26), 4-0 (29) och 5-0 (41).

Foto: Kent Lundqvist

– Det är bra spel vid samtliga mål och det är skapas rejäla målchanser som var vara på och riktig kul för Böckert att han får göra mål, det kommer vi få nytta av, menar Martin.

Foto: Kent Lundqvist

Den andra halvleken blev en transportsträcka mot slutsignalen. Två mål till skulle falla och det var Tristan Korras som gjorde 6-0 innan inbytte Gabriel Westergren kunde fastställa slutresultatet till 7-0.

Foto: Kent Lundqvist

– Det var en skön och bra start på hösten och det ger oss bra energi inför kommande uppdrag som säkerligen kommer bli tuffare, avslutar ESK-tränaren.

Enköpings SK – Uppsala-Kurd FK 7-0 (5-0)

Mål: 1-0 (13) Jonathan Böckert, 2-0 (21) Adrian Alan, 3-0 (26) Jonathan Böckert, 4-0 (29) Jonathan Böckert, 5-0 (41) Jonathan Böckert, 6-0 (86) Tristan Korras, 7-0 (90+1) Gabriel Westergren.

Publik: 195

Övriga resultat & tabell >>>

Lämna ett svar