Slarvade bort poäng i slutsekunderna!

Foto: Kent Lundqvist

Fanna BK hade bortamatchen mot Procyon BK som i en liten ask, men ”bara” i 89 minuter.

FBK åkte för att spela borta mot ett starkt hemmalag i PBK, men en plan var lagd och den var att stänga ned hemmalaget centralt och gå på omställningar.

– Ja, det var en bra plan som vi lagt inför matchen och killarna svarade perfekt under den första halvleken där PBK inte kom till alls och kunde hota oss, berömmer tränare Göran Westerberg.

Det gav också utdelning i slutskedet av halvleken då Victor Edin avsluter an bra omställning med att bredsida in 0-1 för FBK.

I den andra halvleken kom PBK på spelet bättre och såg till att FBK fick jobba betydligt hårdare för att försvara sin defensiva box. Det var dock fortsatt bra spel utan boll av FBK som kunde hålla de allra farligaste chanser borta och det såg länge ut som alla tre poängen skulle åka med hem till Enköping.

– Det såg jättebra ut och även PBK blev lite hetare så var känslan att vi hade bra kontroll. Vi får med 90 sekunder kvar en frispark långt upp på egen planhalva och vi tar ett beslut att rulla igång, men bollen rullas hemåt och tillslut hamnar vi i tidsnöd och PBK kan vinna boll och kvittera till 1-1. Riktigt surt är det att förlora poäng så där i slutskedet även om jag före matchen varje dag i veckan tagit en poäng borta mot PBK, summerar Göran.

Procyon BK – Fanna BK 1-1 (0-1)

Målskytt FBK: Victor Edström.

Övriga resultat & tabell >>>

Lämna ett svar