Skandalscener på Skogsvallen!

Foto: Privat

IK Nordia tog emot topplaget Palestinska FF i herrsexan hemma på Skogsvallen, men matchen fick efter 45 minuter spelat avbrytas då domaren valde att lämna matchen.

– Domaren åkte hem i halvtid då han blivit hotad av en eller om det var några till från Palestinska, berättar Nordia-tränaren Thomas Wallin.

Tog han beslutet själv?

– Nej, efter att han pratat med förbundet rådde dem honom att åka hem. Han var skärrad och grät. Ung kille född 99. Han gjorde en bra match tycker vi och det var ej en ful match, berättar Thomas.

Hur var matchen innan den avbröts?

– PFF fick en utvisad efter ca 10 minuter efter två gula för snack. Domaren kan ju deras språk och tydligen var dem inte direkt snälla i sina kommentarer. Nu var inte alla så. Vissa i laget skrek till sina kamrater att sluta tugga och lira boll i stället. Som sagt, ingen ful match eller så och dem gjorde inget mot oss utan tror dem mest var frustrerade över utvisningen och att vi var i ledning. PFF har ju vunnit i stort sett allt och var väl inte vana med att ligga under. Vi ledde med 2-1 då matchen bröts. Nu är det upp till tävlingskommittén att fatta ett beslut.

Lämna ett svar