Skall ESK Hockey studsa tillbaka?

Douglas Alenbring tillbaka på isen. Foto: Kent Lundqvist

ESK Hockey fick kvittera ut säsongens första förlust i förra omgången av Hockeyettan och ställs idag hemma mot det tippade topplaget Visby/Roma HK.

I onsdags åkte ESK på lite av en stjärnsmäll borta mot ett Trånkan och frågan är om man hämtat sig inför dagens tuffa uppgift?

– Vi har inte hanterat förlusten senast annorlunda mot någon förlust, generellt vet vi att vi behöver komma upp de sista procenten, men utöver det har vi lagt focus på dagen, menar ESK-tränaren Robert Kimby.

I mötet för ett par veckor sedan när lagen drabbade samman på Gotland var det tight och små marginaler som avgjorde. Blir det något liknande idag i Bahcohallen?

– Det kommer bli en tuff match och vi räknar med ett revansch suget och taggat Visby. Vi behöver ligga på rätt anspänningsnivå och jobba efter rätt värderingar. Jag tror det kommer bli en fysiskt match med två lag som vill sätta press, avslutar Kimby.

Sagt om motståndet:
Har fått en minst sagt skrynklig inledning på säsongen som en av favoriterna till en plats i Allettan. Var inför helgens dubbelmatcher på en blygsam 8:e plats i serien och hade på 6 omgångar bara en seger på ordinarie speltid och sex poäng på kontot. Vann igår borta mot tabelljumbon Hanviken med 4-2 (1-0,2-0,1-2)

Truppen:
In:
Douglas Alenbring och Wilmer Lindblad.
På skadelistan: Marcus Johansson, William Warging, Fredrik Juhlin och Dennis Näslund.
Burväktare: Simon S:t Cyr
.

Senaste mötet :
Vinst för ESK med 5-4 (1-0,1-2,2-2,0-1)
Läs mer om den matchen här >>>

Matchfakta:
ESK Hockey vs Visby/Roma HK, Hockeyettan, omg.7.
15:00 i Bahcohallen.

Övriga resultat & tabell >>>

Lämna ett svar