Skagerlind & Toresäter med i 7-mannalandslaget!

Foto: Privat

Emma Skagerlind & Paulina Toresäter är uttagna till truppen till en tysk turnering i Bonn i slutet av april där lag som Tyskland, Finland, Belgien och Nederländerna är med och spelar.

7-manna landslaget dam förbereder inför årets European Trophy, Europeiska b-gruppen. Målet är att kliva upp till Grand Prix, där Europas bästa lag spelar. Laget avancerade till Grand Prix 2016 men åkte ur igen 2017. Som träningsturneringar inför årets Trophy kommer 7-manna kommer landslaget att delta i 3 turneringar: Bonn 7’s i Tyskland samt Nancy och Central 7’s i Frankrike. Nancy kommer bli en stor satsning från Rugbyförbundet med med 2st Sv lag. Sedan kommer laget till European Trophy tas ut och som spelas i juni & juli.

Vi gratulerar Emma Skagerlind & Paulina Toresäter samt Lene Lykke-Olesen som spelar i Uppsala men kommer ursprungligen från Enköpings RK !!

Victoria Peterson – Kalmar Södra
Ylva Schwartz – Kalmar Södra
Olivia Palmgren – Kalmar Södra
Lene Lykke-Olesen – Uppsala RC fd Enköpings RK
Emma Skagerlind – Enköping RK
Paulina Toresäter – Enköping RK
Mikaela Korpytz – Stockholm Exiles
Mirja Brunberg – Linköping
Frida Nilsson – Pingvin RC
Lynnia Tatu – Vänersborg RK
Viktoria Pettersson – Vänersborg RK

Ps ”Stor grattis till URFCs Lene Lykke-Olesen som både blivit utsedd till en av fyra studenter som får ta emot Uppsala Universitets elitidrottsstipendium och blivit uttagen att representera Sverige under vårens tre turneringar med 7-manna landslaget” ds

 

Lämna ett svar