SK Elvan hittar inte formen!

Foto: Kent Lundqvist

SK Elvan har tappat den fina vår-formen vilket kvitterades ut när man förlorade hemma mot tabelljumbon IK Rex.

– Svårt att sätta ord på det, men det är motvind just nu för oss, medger SK Elvan-tränaren Per Lygnegård.

Elvan skulle få en mardrömsstart på matchen då gästerna ganska omgående gör ett billigt 0-1 mål. Ett inlägg från högerkanten nickas enkelt i mål med 3 minuter spelat.

Foto: Kent Lundqvist

Det skulle komma mer från gästerna som ligger på för mer och det är också mycket nära ett par gånger om. IKR har ett friläge och en boll på en kontring i ribban till en resultatlös hörna.

Foto: Kent Lundqvist

Istället så är det hemmalaget som gör nästa mål. En boll i djupet där gästernas målvakt – Jonathan Israelsson och en av sina backar strular till det så sticker Sebastian Frisén tån och kvitterar till 1-1.

Foto: Kent Lundqvist

Efter det så är det hemmalaget som tar över spelet och skapar chanser. Bara fyra minuter efter kvitteringen så lyfter Eric Forslund lyfter snyggt in bollen i boxen där Jocke Johansson friställde gör 2-1.

Foto: Kent Lundqvist

Det var inte slut på målskyttet i halvleken. Rex svarar omgående med att kvittera till 2-2 efter att hemmalaget inte fått undan bollen i egen box. Inte nog med det! Innan halvtidsvilan så gör även 2-3 ur egentligen ingenting.

Foto: Kent Lundqvist

Ganska tidigt i den andra halvleken så stänger gästerna matchen med att göra 2-4 och 2-5. Visst Elvan svarar med att göra 3-5, men omgående så kommer 3-6 och när slutsignalen ljuder så har Elvan smått överraskande förlorat med hela 4-7.

Foto: Kent Lundqvist

– Visst Rex har gått bra här på hösten, men så här får det bara inte se ut. Det som såg så bra ut under våren är som bortblåst, konstaterar en besviken SK Elvan-tränare.

SK Elvan – IK Rex 4-7 (2-3)

Målskyttar SKE: Jocke Johansson 2, Sebastian Frisén, Linus Bylin.

Publik: 15

Lämna ett svar