SK Elvan fortsatt obesegrade i UC!

Foto: Kent Lundqvist

SK Elvan stod som segrare med 3-2 (1-0) efter 90 spelade minuter på ett elakt kyligt Korsängen mot Enköpings IS.

– Det är ju verkligen drömmen att spela i -8… så tröttsamt, kommenterar SK Elvan tränaren Per Lygnegård.

SKE startar första halvlek bra och är trygga med boll vilket ger utdelning i form av ledning efter att Petter Sundell gjort 1-0 på en bra hörna.

– Vi hittar lite bra kombinationer och är så nära på att komma igenom i frilägen ett par gånger. Vi har väldigt bra koll på EIS offensiven i första och Börje Pilkka i målet behöver knappt göra ett enda ingripande, berättar Per.

EIS skulle dock vända på steken i inledningen av den andra halvleken där SKE tappar greppet och spelet.

– Vi ger bort mycket genom enkla egna misstag med sämre värderingar och dåligt passningsspel, menar Per.

EIS hotar SKE genom Patrik Klamans djupledslöpningar och han gör också 1-1 och ganska omgående kommer även 1-2 på en hörna. SKE skulle dock jobba sig tillbaka i matchen och vända tillbaka initiativet genom två hörnmål av Jocke Johansson och Emil Ekström.

– Med 5 minuter kvar är Klaman återigen på språng och Ekström är tvingad att kapa i friläge vilket renderar i ett rött kort. EIS får ett kanonläge i boxen i sista minuten, men skjuter över. Alltid skönt med en seger, men det märks tydligt att vi har varit lite kort om folk på träningar och mest spelat litet spel, summerar Per.

– Tycker vi gör en bra match spelmässigt och är värda poäng. Det är små detaljer som avgör där v inte förvaltar våra chanser och är inte resoluta nog på deras hörnor som kostar oss poäng, men det är heller inte viktigt för oss utan det är att vi spelar bra fotboll och där är jag nöjd, menar EIS tränaren – Thomas Tuuri.

SK Elvan – Enköpings IS 3-2 (1-0)

Målskyttar,
SKE: Petter Sundell, Jocke Johansson, Emil Ekström.
IKN: Patrik Klaman 2.


Övriga resultat & tabell >>>

Lämna ett svar