Sjuan!

Foto: Kent Lundqvist

Då har även de lägre serierna sparkat igång och denna säsong ser det spännande ut i herrarnas div.7.

I div.7 har vi Fjärdhundra SK, FC Kraftleden (Bålsta) och Örsundsbro IF (fd Lagunda AIK). Alla lagen drog igång i helgen som gick och det var övertygande då inget lag förlorade!

FSK startade med premiär hemma mot Morgongåva SK 2. Det blev en jämn match och 0-0 i halvtid. Det skulle dröja till dryga timmen spelad av premiären innan matchen enda mål föll. Då var det FSK spelaren Ahmad Reza Jafari som gjorde 1-0 och det var ett resultat som var i underkant med tanke på att FSK haft ytterligare tre avslut i målramen.

FC Kraftleden från Bålsta spelade hemma mot Sigtuna IF och fick det svettigt. Laget var i underläge 0-1 i halvtid och när dessutom gästernas Ludvig Haryzon gjorde 0-2 med 65 minuter spelat av matchen var det uppförsbacke. FCK samlade sig dock omgående och reducerar till 1-2 minuten senare genom Joakim Törnqvist och med 6 minuter kvar av matchen så fastställer Samuel Palm slutresultatet till 2-2.

Örsundsbro IF fick det svettigt dem också i sin premiär hemma mot Torpedo Kamrat BK. Man tog dock ledning med 1-0 i den 9:e matchminuten genom Erik Noreus, men när man fick en spelare utvisad i 49:e minuten så blev det svettigt. Hemmalagets målvakt – Daniel Edlund svarade för n räcka bra räddningar och blev lite av matchvinnare.

Tabell & resultat >>>

Lämna ett svar