Sista matchen 2018!

Jonathan Hellgren klar för BHC. Foto: BHC

Bålsta HC spelar ikväll sista matchen 2018 hemma i Bålsta Ishall mot Järfälla HC.

Spelet och insatsen har lovat gott, men prestationen har uteblivit och BHC har efter fyra spelade omgångar tagit 1 poäng. 5 mål på fyra matcher är inte bra och det är just målskyttet som spökat för laget.

– Vi kommer till så mycket och många bra lägen och situationer som vi inte tar hand om. Skall vi börja vinna matcher så är det ett måste att vi blir effektivare och tar bättre betalt, menar BHC-tränaren Linus Lennerup.

Ikväll ställs laget hemma mot Järfälla och om spelet landar på samma nivå som senast mot Rimbo så finns chansen att ta första segern, men då behöver laget ”som sagt” hitta rätt med avsluten.

BHC klart med nygamla spelare.

Rutinerad Robert Stenberg är i spel för sin moderklubb ikväll. Förra säsongen gjorde Robert 10 matcher i Hockeyettan med Wings.

Till kvällens match är också 23 årige Jonathan Hellgren klar för spel. Han gör comeback efter en säsong med skridskorna på hyllan. Har varit BHC trogen alla säsonger förutom en (2012/13) då var han och spelade mot Järfälla HC i J18 Elit.

Senaste mötet:
JHC vs BHC 4-2 (2-1,2-0,0-1)
Läs mer här >>>

Sagt om motståndet:
Tabellfyra i en haltande tabell med två segrar och en förlust. Kommer med en vinst över FOC Farsta i förra omgången med 4-2.

Truppen:

Läs ovan

Matchfakta:
BHC vs JHC, Hockeytvåan, Omg.14.
19:30 Bålsta Ishall.


Övriga matcher & tabell >>>

Lämna ett svar