Siktar på tredje raka!

Foto: Kent Lundqvist

ESK Hockey spelar idag hemma mot Hanvikens SK och siktar på tredje raka segern i ATG Hockeyettans 8:e omgång.

ESK kommer med två raka segrar i ATG Hockeyettan och har häng på toppen av serien. En tredje raka seger är nog ett måste för att inte tappa på tabellettan Strömsbro.

– Vi väljer att inte fokusera på tredje raka, det är ny match och nya förutsättningar som gäller. Serien är jämn och varje poäng är dyrbar, menar ESK-tränaren Christian Nordenberg.

Vad vill du se i spelet och hur går tankarna runt det svaga spelet i fem mot fyra så här långt?

– För oss gäller det att fortsätta utveckla oss som lag. Vi har fortfarande mycket att jobba med, PP som du säger, är en del. En annan är att höja lägsta nivån över tid. Vi pratar om tålamod och disciplin. Vi har gjort några förändringar och det tar tid innan allt fungerar.

Vad kommer krävas för en seger idag?

– Hanviken är ett svårspelat lag som håller ihop det bra. Våra nycklar har vi koll på och vi ska vara konsekventa i de delar vi måste vara.

Ändringar i laget?

– Vi har fortsatt skador på Filip Andersson, William Svärd och William Kaijser. Pontus ”Hagge” Hagman kommer vakta kassen, vi har tufft schema och måste ha båda igång. Simon S:t Cyr är stärkt av två raka så nu ska ”Hagge” in i det igen, avslutar Nordenberg

Senaste mötet:
HSK vs ESK 1-4 (0-0,0-3,1-1)
Läs mer om den matchen >>>

Match: ESK vs Hanviken 16:00 Bahcohallen.

Tabell & resultat ATG Hockeyettan >>>

Lämna ett svar