Shoprite LPGA Classic nästa för Sagström!

Foto: Göran Söderqvist

Madelene Sagström är på plats i New Jersey med övriga världseliten på LPGA touren för att spela Shoprite LPGA Classic på Seaview Hotel and Golf Club, Bay Course.

Madelene Sagström som hittade spelet för en hel tävlingen i Williamsburg och knep en bra andra plats hoppas nu att spelet fortsätter att sitta för en ny framskjuten placering i Shoprite LPGA Classic på Seaview Hotel and Golf Club, Bay Course.

– Jag är såklart väldigt nöjd med min vecka i Williamsburg och sättet som jag lyckades hålla ihop i tävlingen, berättade Madelene för oss på lokalsport efter den tävlingen.

– Det har varit lite tragglande med spelet och jag har fått kämpa en del för att hitta rytmen och känslan. Jag har hittat något att spela med kan man säga, det är processer som jag absolut får med mig för framtiden.

Övriga svenskor: Dani Holmqvist, Louise Stahle, Jenny Haglund, Linnea Ström, Pernilla Lindberg,  Anna Nordqvist, Louise Ridderström, Caroline Hedwall.

Lämna ett svar