Sexpoängsmatch på Enavallen!

Tveksamt om Julia Lindström kommer till matchstart ikväll. Foto: Kent Lundqvist

Enköpings SK som förlorade borta mot Avesta AIK trots stort spelövertag i förra omgången laddar om för en ny mycket viktig poängmatch ikväll hemma på Enavallen mot Bälinge IF.

– En riktigt sur förlust mot Avesta, där många spelare kände tomhet efteråt. Vi hade ett bra spel och gjorde det vi skulle på många sätt men var för uddlösa inne i spelyta 3. Men bara att bita ihop och gå vidare. Vi behöver och vill ha 3 poäng och kommer göra det vi kan för att lyckas. På en Enavallen som vi älskar, berättar tränare Lovisa Delby

Hur har ni förberett er under veckan?

– Vi har fortsatt att jobba med spelet i sista tredjedelen av planen och hoppas att vi även imorgon ska kunna ha en hel del av spelet, men också avsluta mer. avslutar Lovisa Delby.

Matchfakta:
Enköpings SK vs Bälinge IF, Dam div.1, 7:e omgången.
19:30 på Enavallen.

Nyheter i truppen:
Kajsa Hall väntar på ett svar från MR på hennes knä, skadan hon ådrog sig i matchen mot Korsnäs hemma. Innan det (28/5) spelar hon inte. Julia Lindström sjuk under onsdagen och mycket tveksam till spel imorgon.

Sagt om motståndet:
Bälinge är nykomlingar och precis som vi haft en tung start, med lite färre inkasserade poäng. Matchen blir viktig resultatmässigt förstås, vi har några placeringar att hämta vid vinst och 3 poäng. De har en snabb och målfarlig forward som ESK kommer behöva ha lite koll på ikväll. Annars vill ESK fokuserar på det dem skall göra och sitt spel.

Övriga matcher & tabell >>>

Lämna ett svar