Sexpoängsmatch för ESK!

Foto: Kent Lundqvist

Vägskälsmatch – Enköpings SK spelar idag en måstematch borta mot nästjumbon Hille IF där en seger är ett måste i jakten på ett nytt kontrakt i Damettan.

Efter förra omgångens ras hemma mot Sandviken är det nu dags för att spela den så viktiga bortamatchen mot Hille IF. Och kanske var det den matchen som var i fokus redan förra omgången.

– Vi har haft den här matchen i fokus länge och kanske var det mer fokus på den matchen än just matchen hemma mot Sandviken, En mycket viktig match för oss såklart där jag tror att alla inblandade förstår vikten av utgången, sa ESK-tränaren Tomas Karlsson efter den matchen.

Nu har ESK lagt en ny träningsvecka bakom sig och är nu redo att ta sig ann denna uppgift.

– En bra träningsvecka med focus på helgens match. Inställning, arbetsmoral kommer bli en viktig faktor. Vi har en stor revansch lusta efter ett par mediokra insatser. Störande att det är en hel del spelare är indisponibla av olika anledningar. Positivt att ha tillbaka Lina Rosengren samt Elvira Gustafsson i truppen.

Elvira själv är redo för match igen.

– ja det stämmer, har tränat hela veckan. Kroppen känns helt okej så har sagt att jag är tillgänglig för match.

Sagt om motståndet:
Nästjumbo som är 1p bakom ESK med en match mindre spelad. Har inte vunnit match sedan den 25 maj (Bele hemma 3-2). Har efter det förlorat fyra raka matcher med 0-17 i målskillnad.

Senaste mötet:

ESK vs Hille IF 4-2 (2-2).
Läs mer om den matchen här >>>

Truppen:
Läs ovan.

Matchfakta:
HIF vs ESK omg.13, dam div.1.
14:00 på Hille IP.

Lämna ett svar