Sexpoängsmatch för EIBK!

Foto: Kent Lundqvist

Det är många viktiga matcher kvar för Enköpings IBK som jagar ett nytt kontrakt i damernas div.1 och ikväll är det en riktig sexpoängsmatch hemma mot nästjumbon Sundborns GoIF.

Efter en blek insats i förra omgången borta mot Hagunda IF då EIBK föll med uddamålet 5-6 laddar nu laget om för helgens dubbla hemmamatcher med start ikväll mot Sundborn.

Veckan har varit bra, vi har haft tre stycken stenhårda innebandy träningar med fys. Vi fokuserar på fredagens match som är den viktigaste för oss. Vi behöver vinna den för att vi ska rycka ifrån botten och ta in på 7:e platsen, menar Louise Andersson.

Vad har ni betonat i veckan & vad blir viktigt?

På träningarna har vi tränar mycket press och att spela oss ur press, vi har kört mycket en mot en övningar med mycket tempo och närspel. Senast vi mötte Sundborns så spelade vi bra och hade inte lätt att vinna, dem är ett bra lag vilket man inte tror när man ser tabellen, men i denna serie kan allt hända känns det som så man kan inte räkna med att resultaten blir efter tabellen. Men en vinst denna match är riktigt viktig då Ludvika bara ligger 2 poäng bakom oss, men 1 mer match spelad. Så denna match måste vi ge allt och se till att plocka med oss 3 poäng, avslutar Louise.

Matchfakta:
Enköpings IBK vs Sundborns GOIF, Dam div.1 20:e omgången.
19:45 i S:t Ilianshallen.

Senaste resultat EIBK vs SGOIF:
5-3 (1-1,2-2,2-0) vinst borta, 18:e november.

Nyheter i truppen:
Har haft mycket skador hela veckan, samt sjukdomar. Men om alla är pigga så ska EIBK förhoppningsvis kunna ställa upp med fullt lag.

Sagt om motståndet:
Nästjumbo i serien med tre segrar där alla är tagna på hemmaplan.

Övriga matcher & tabell >>>

Lämna ett svar