Sen kvittering av Håbo FF.

Foto: Kent Lundqvist

Herrfyran: Håbo FF fick med sig ett kryss efter en sen kvittering borta mot Palestinska FF.

– Ja, vi fick med oss ett kryss på övertid. Men borde säkrat tre poäng långt tidigare, berättar HFF-tränaren Alan Hiussemoglu.

Det startade skakigt för HFF som fick jobba sig in i matchen.

– En liten nervös start av matchen men vi är bra under första halvlek och är laget närmast ledningsmålet.

Målet skulle också komma tillslut. Efter att Jonathan Sjögren brytit sig loss och hittar med utsidan av foten Filip Sandsten som tajmar bollen perfekt i djupled och sätter dit 0-1.

– Målet följs av massa protester för offside och därefter tappar domarna matchen och vi får alla avgörande beslut mot oss. Filip gör 0-2 senare men det blir bortdömt för offside klart felaktigt. Vi har en ribbträff och några missar som borde gett oss mer än 0-1 i halvtid.

HFF inleder andra halvlek med att bjuda på 1-1 efter 30 sekunder.

– Därefter har vi en boll i mål igen av Filip som blir avblåst för offside, återigen felaktigt. Nu börjar irritationen bli hög hos oss och vi tappar fokus,  men vi kan med tidig djupledsboll hitta Filip i djupled som rullar i 1-2 enkelt.

Men det är påtagligt att HFF inte är i harmoni just nu och släpper åter in PFF i matchen och 2-2 kommer efter en fin uppsnurrning av Palestinskas vänsterytter som hittar fri spelare snett inåt bakåt.

– 3-2 kommer också efter misstag i uppspelsfasen, innan det har domaren släppt en solklar straff och när vi åter igen blir nerrivna i straffområdet och domaren friar tror vi inte våra ögon. Märkbart irriterade och vi förstår att vi inte kommer få något med oss så trycker vi ändå på för kvittering.

Det dröjer dock in på övertiden som Whilliam Olsson hittar Loke Swartling utanför straffområdet som sätter bollen snyggt i det bortre krysset.

– Känns som det borde vara mer tid kvar på övertiden men domaren blåser med slutresultatet 3-3. Bittert och surt att inte ta med sig mer från den här matchen. Men det är en bättre prestation än senast och vi hoppas det kommer generera i bättre resultat kommande helg, avslutar HFF-tränaren.

Palestinska FF – Håbo FF 3-3 (0-1)

Målskyttar HFF: Filip Sandsten 2, Loke Swartling.

Övriga matcher & tabell >>>

Lämna ett svar