Sekunddrama när Syrianska FF vann!

Foto: Kent Lundqvist

Syrianska FF tog en efterlängtad seger i Herrfemman men det satt hårt inne och blev ett sekunddrama borta mot Sunnersta AIF – ett bra byte avgjorde!

– Matchen var bra för vår del. Vi spelar bra och äger bollen. Vi skapar chanser och är bra bakåt, berättar en nöjd SFF-tränare Alexander Jovanov.

Det är en bra match av SFF men matchen är levande hela vägen och med 90 spelade minuter är det likaläge 1, målet gjordes av Matkus Ahosson.

I slutskedet av matchen så har SFF gjort ett par byten och in kommer bland annat Fatah Abass och har tar sats från 35 meter och borrar upp det avgörande 1-2 målet på stopptid.

– Vi gör bra byten och kul att Fatah får avgöra. Vi behövde verkligen denna vinst för att få tillbaka lite självförtroende. Nu fick vi utdelning och vi var värda denna vinst. Mot Fanna hade vi 70% av bollen och skapade mer chanser, men missade tyvärr. Men idag vinner vi och hoppas det håller i sig. Mohammed (Iqweider) och Beni (Benjamin Dogan) är riktigt bra idag och styr och ställer i backlinjen, summerar Jovanov.

Sunnersta AIF – Syrianska FF 1-2

Målskyttar SFF: Markus Ahosson, Fatah Abass.

Lämna ett svar