Säsongens första seger!

Foto: Kent Lundqvist

Herrfemman: Örsundsbro IF tog säsongens första trepoängare hemma mot IK Apollon.

– Yes, superkul, nu vänder det, säger ÖIF-målskytten Jakob Smedlof.

Det blev en intensiv inledning på matchen där gästerna tog ledningen med 1-0 redan i den 6:e minuten efter att Christos Gkoumas målat. ÖIF skulle komma igen och vända på steken. I den 11:e minuten kvitterar Smedlof och minuten senare så gör Johannes Hagman 2-1.

Det var ett resultat som stod sig in i halvtidsvilan.

– Vi går ut med planen att ligga lågt och låta de föra spelet. De blir väldigt frustrerade och kommer egentligen ingenstans och det är vi som har de farligaste lägena vilket resulterar.

I andra halvlek fortsätter ÖIF att spela disciplinerat och följer sin matchplan vilket skulle resultera ytterligare. Med dryga timmen spelad så håller sig Johannes framme igen och utökar hemmalagets ledning till 3-1 och sedan fastställer veteranen Henrik ”Södra” Jowilin slutresultatet med att gör ett konstmål till 4-1.

– Ännu en gång dåligt med folk, men vi som är med krigar på hela vägen och det är kramp här och där när slutsignalen går, avslutar Smedlof.

Örsundsbro IF – IK Apollon 4-1 (2-1)

Målen, 0-1 (6) Christos Gkoumas, 1-1 (11) Jakob Smedlof, 2-1 (12) Johannes Hagman, 3-1 (67) Johannes Hagman, 4-1 (86) Henrik Jowilin.

Varningar: 2-5
Publik: 20.

Övriga resultat & tabell >>>

Lämna ett svar