Säsongens första förlust!!

Foto: Kent Lundqvist

Härnevi BK fick inkassera säsongens första förlust i herrsexan då man förlorade derbyt på Fanna IP.

Det som såg så bra ut slutade med säsongens första förlust i bortaderbyt mot Fanna BK i herrsexan. Det var en ganska jämn tillställning där hemmalaget tog ledningen med 1-0 genom Johannes Andersson med 24 minuter spelat. Det var ett resultat som såg ut att hålla in i halvtidsvilan, men med 40 minuter spelat kvitterar Jesper Sojé till 1-1.

Den andra halvleken är bara minuten gammal när Jesper Norell ger HBK ledningen med 2-1 och greppet om derbyt var kopplat, eller? Jag det ser ut så för omgående så har HBK även bud på 1-3, men istället skulle hemmalaget skulle komma tillbaka, vända på matchen och vinna.

Andersson kvitterar till 2-2 med dryga timmen spelad och när sedan Michael Tuhkanen gör 3-2 i den 73:e matchminuten och Victor Björklund Wallgren 4-2 i den 75:e var matchen över. Innan matchtiden är ute så fastställer Victor Björklund Wallgren slutresultatet till 5-2.

– Vi slutar göra det vi gjorde bra innan och när FBK gör 2-2 så börjar vi hänga med huvuden, då rann det iväg, konstaterar HBK tränaren Marcus Karlsson.

Fanna BK 2 – Härnevi BK 2-1 (1-1)

Målskyttar,
FBK: Johannes Andersson 2, Victor Björklund Wallgren 2, Michael Tuhkanen.
HBK: Jesper Sojé, Jesper Norell.

Publik: 74

Resultat & tabell >>>

 

Lämna ett svar