Säsongens andra förlust!

Foto: Kent Lundqvist

Tabellettan Fanna BK fick inkassera säsongens andra förlust borta mot tabelltrean BKV Norrtälje.

– Jag är otroligt stolt över grabbarna trots förlusten. Vi vet att det var våran egna misstag vi förlorade på, och har inget annat än oss själva att skylla, berättar FBK-tränaren Alexander Alan.

Det blev en som väntat tight match och när 45 minuter var spelat så var det likaläge efter att hemmalaget tagit ledningen med 1-0 genom Gabriel Fromell Nordberg och FBK kvitterat till 1-1 genom Bruna Dal Monte.

– De spelade smart föll hem med 8 av 10 spelare och väntade på våra misstag för sedan kontra skiten på oss, det var så alla målen kom till, av egna slarv. Första touchen var inte där, många felpass och dålig rörelse.

I den andra halvleken var det samma visa med att Norrtälje återtar ledningen i den 52:a minuten och FBK kommer tillbaka knappa 20 minuter senare då Ahmed Kanjou kvitterar till 2-2. Det skulle dock inte bli några poäng för FBK denna kväll för med knappa 10 minuter kvar att spela avgör Norrtälje då Linus Lindqvist gör 3-2.

– Vi mötte ett lag för dagen som var hungriga än oss på att visa viljan att vinna matchen. Vi hade nog för mycket respekt av motståndarna och stundtals kändes det för enkelt och att det kommer lösa sig eftersom vi hade majoriteten av bollinnehavet i matchen bollen på deras planhalva. Vi borde avgjort redan i första halvlek med dom fina chanserna vi hade, men gör man inte mål så släpper man in. Inte så mycket att grubbla över, förluster är en faktum och jag vet att vi kommer lära oss en läxa av det här. Nu gäller det att vi skakar av oss det här som lag och blickar mot Franke matchen på lördag, där har vi en revansch att vinna hemma, avslutar FBK-tränaren.

BKV Norrtälje – Fanna BK 3-2 (1-1)

Mål, 1-0 (14) Gabriel Fromell Nordberg, 1-1 (27) Bruno Dal Monte, 2-1 (52) Frederic Kayembe Ilolo, 2-2 (70) Ahmed Kanjou, 3-2 (81) Linus Lindqvist.

Varningar: 2-2
Publik:176

Lämna ett svar