Säsongen över för EHF!

Foto: Kent Lundqvist

För damerna i Enköpings HF som är klara för spel i Damtrean är säsongen över efter att sista omgången ställts in.

En svag säsong är över och då är det passande att tala med avgående EHF-tränaren Kent Söderlund summerar.

– Det stämmer att jag inte förlänger med EHF och jag känner att jag inte har lyckats uppnå och förmå spelarna att utvecklas i deras individuella spel samt det kollektiva spelet som jag hade hoppats på.

Hur ser du på resultatet?

– Trots den tunna truppen har tjejerna gjort en bra säsong som helhet där de har pressat många lag i serien, samt att vi ett tidigare skede borde ha sett till att hamna ovanför strecket. Det är mycket tråkigt att vi inte spelar div 2 nästa säsong. Vi har fått stöd av både äldre och yngre spelare under säsongen och det har varit mycket värdefullt.

Lämnar du för en annan klubb?

– Jag är inte klar för någon annan klubb, utan känner snarare att jag behöver ett break.

Lämna ett svar