Sagström tillbaka på banan.

Foto: Privat

Efter en tids uppehåll var Madelene Sagström tillbaka på banan och gjorde det bra i Indianapolis.

Det blev en stabil tävling för Madelene Sagström när hon efter en tids speluppehåll var tillbaka på LPGA Touren. Indy Women som gick av stapeln på Brickyard Crossing Golf Club blev en tuff tävling med många om segern.

Madelene startade med att spela bra. Förvisso en bogey på första hålet under första rundan, men sedan svarade hon med att skjuta fyra birdies och ett par. Det skulle dock komma två sura bogeys till under rundan vilket gav -1 efter första dagens spel.

Under den andra dagen var det stabilt och Madelene hittar tre Birdies, 12 par och tre bogeys vilket gav par för dagen och -1 på totalen, det räckte för att få spela slutspelet.

Under lördagens ”mowingday” så avancerade Madelene med bra spel. Hon hittar ett stabilt spel som ger 3 birdies och 14 par och endast en bogey. -3 på kontot inför söndagens finaldag.

Med tre hål kvar att spela av tävlingen högg hon på en topplacering med -6 på resultattavlan, men en sur dubbelbogey på det 16:e hålet för dagen så tappade hon lite och stannade på -4 och en delad 39:e plats.

Vann tävlingen gjorde Sydkoreanskan Mi Jung Hur på imponerande -26.

Övriga Svenskor: Anna Nordqvist -4, Caroline Hedwall -3,  Louise Ridderström -2, Linnea Ström MC, Pernilla Lindberg MC, Jenny Haglund MC.

Lämna ett svar