Sagström till finalspel i Singapore!

Foto: Privat

Madelene Sagström är vidare till finalspel som bäste svenska i LPGA tävlingen – HSBC Women´s World Championship i Singapore!

På Sentosa Golf Club, Tanjong Coursei Singapore svarade Madelene Sagström för en bra start då hon gick runt på 68 slag (-4) under den första rundan av HSBC Women´s World Championship och det följde hon upp med att skjuta par (72 slag) på den andra rundan och är därmed på en delad 15:E plats och klar för finalspel.

Madelene som startade på hål 1 fick en mycket bra start med fyra raka par innan hon rullade i två raka och snygga birdies på hål 5 & 6. Då var Madelene på totalt -6 och häng på den absoluta toppen i tävlingen.  Innan hon vänder får Madelene inkassera dagens första bogey och vänder hemåt på -5.

Det skakar en del inledningsvis och efter tre spelade hål så har Madelene tappat två slag efter par – bogey – bogey. Hon samlar sig dock och avslutar dagen bra med fem stycken par och en ny snygg birdie som ger ”even” för dagen och -4 (140 slag) totalt med en delad 15:e plats!

Leder tävlingen gör suveränen Daniella Kang som gick runt andra rundan på imponerande 64 slag (-8) och har 132 slag (-12) totalt.

Övriga svenskor: Anna Nordqvist 142 slag (-2), Pernilla Lindberg 144 slag (E). Båda spelarna är vidare till finalspel.

Se hela resultatlistan här >>>

 

Lämna ett svar