Sagström taggad inför British Open!

Idag drar British Open igång på Royal lytham & St. Annes Golf Links i Lancashire, England och Madelene Sagström har en positiv känsla.

– Jag har en bra känsla, resultatet under de senaste tävlingarna stämmer inte alls med vad jag känner att jag har i spelet just nu, berättar Madelene.

Hur är banorna och vad hoppas du på i spelet?

– Det är två fantastiska banor med en skön omgivning och atmosfär här på plats. För mig gäller tålamod i alla processer och jag hoppas att jag får ut spelet som jag har i kroppen. Senast så ställde jag till det för mig själv med svaga inspel som inte gav mig de lägen jag ville ha på green, det måste bli bättre denna gång. Jag skall gå ut och njuta av det här och så får vi se hur långt det räcker med spelet, avslutar Madelene.

Övriga svenskor: Anna Nordqvist, Pernilla Lindberg, Frida Kinhult (Amatör), Lynn Carlsson, Jenny Haglund, Julia Engström, Camilla Lennarth, Linn Grant (Amatör), Caroline Hedwall.

 

Lämna ett svar