Sagström med i toppen direkt!

Foto: Privat

Madelene Sagström fick en mycket bra start på LPGA tävling – HSBC Women´s World Championship i Singapore och ligger på en delad tredjeplats!

På Sentosa Golf Club, Tanjong Coursei Singapore svarade Madelene Sagström för en bra start då hon gick runt på 68 slag (-4) under den första rundan av HSBC Women´s World Championship och är därmed på en delad tredje plats tre slag bakom ledarinnan Jennifer Song från USA. Spelet fick dock avbrytas pga. mörker med 14 spelare som inte spelat klart (1-3 hål återstår).

Madelene som startade på hål 10:e fick en skaplig start med två raka par innan dagens första birdie rullade i hål. Tyvärr så kom det även omgående en sur bogey. Det skakade dock hon dock av sig och avslutade första 9:e med att göra tre par och två birdies vilket gör att Madelene vänder hemåt på -2.

På det 10:e spelhålet (hål 1) så svarar Madelene för sin fjärde birdie för dagen och nu rullar det på bra för henne. Med tre hål kvar att spela av dagen är det -4 totalt, men då kommer dagens andra bogey. Madelene replikerar direkt med att göra en birdie vilket gör att hon stannar efter ett par på det 18:e spelhålet på 68 slag (-4) och en delad tredjeplats.

Övriga svenskor: Pernilla Lindberg 73 slag (+1), Anna Nordqvist 75 slag (+3).

Se hela resultatlistan här >>>

 

Lämna ett svar