Sagström leder i Florida!

Foto: Göran Söderqvist

Madelene Sagström är ledning efter att ha gjort sin bästa runda någonsin på LPGA Touren när hon gick runt på -10 under den andra dagen på Boca Rio GC.

Säsongsstarten 2020 har startat förtroendeingivande för Madelene Sagström på LPGA Touren där hon under den andra dagen av Gainbridge LPGA i Boca Raton (Florida) på Boca Rio GC svarade för en historisk runda.

Madelene fick en drömstart på den andra rundan med två raka birdies. På hål 3 och 4:a rullade hon i par, men sedan startade en sällan skådad serie med fem raka birdies innan det vände hemåt igen och hon följde upp det med två raka birdies till och var då på -9 och ledning i tävlingen!

Det fortsatte stabilt med tre par innan hon återigen rullade i en birdie. Tyvärr så kom dagens enda bogey på hål 17 som är ett korthål. Men honsvarade med en bra avslutning på dagen med att göra birdie på 18:e och -10 totalt vilket ger ledning inför helgens finalspel.

Övriga svenskor som startar är: Pernilla Lindberg -3, Linnea Ström -3, Anna Nordqvist E, Dani Holmqvist +9, Caroline Hedwall +10.

Lämna ett svar