Sagström klar för helgens finalspel!

Foto: Privat

Madelene Sagström är klar för helgens finalspel av LPGA Volvik Championship på Travis Pointe Country Club.

Madelene Sagström som imponerade på första rundan av LPGA Volvik Championship svajade en del på den andra rundan, men det var aldrig någon fara gällande finalspelt under helgen.

Sagström följde upp den första rundan med att spela bra inledningsvis då hon gör en snygg birdie på första hålet för dagen, -5 och nu är jakten på toppen igång? På hål två och tre rullade det i raka par med mersmak. Då kommer istället en sur bogey och det skulle tyvärr komma en till på utvändan.

Helt plötsligt var det ett tappat slag på toppen och det skulle fortsätta svaja på hemvändan. Efter tre raka och stabila par kom en ny bogey, men då svarar Sagström med att putta i en birdie på det efterföljande par fem hålet. Nu väntade vi på en avslutning liknande den på första rundan med tre birdies och ett par, så blev det tyvärr inte. Istället så två bogeys, ett par och en avslutande skön och bra birdie.

Sagström visar att spelet är där och hon klarade sig till finalspel med bred marginal, vilket är ett fall framåt och lovar gott inför helgens final spel på -2. Leder tävlingen gör japanskan – Nasa Hataoaka på -9

Övriga svenskor: Dani Holmqvist (-1), Camilla Lennarth (par), Martina Edberg (+7).

Se höjdpunkter från andra dagen här >>>

Läs också:
Inför med Madelene Sagström >>>

Sagström med i toppen >>>

 

Lämna ett svar