Sagström imponerar!

Bild: Privat

LPGA: Madelene Sagström svarade för klinisk golf under första dagen av Cognizant Founders Cup som spelas på Upper Montclair Country Club.

Det har varit bra golf över tid nu för Sagström, men det har också svajat lite för mycket för att det skall kunna räcka hela vägen till en ny seger på LPGA Touren. Kan det komma denna vecka då hon spelar Cognizant Founders på Upper Montclair Country Club?

Spelet under den första dagen talar för det. Sagström fick det att stämma från första till sista hål och var klinisk med noll bogeys i scoren. Hon öppnar med imponerande fyra raka Birdies och när det vänder hemåt igen så är det -5 på scoren efter 4 par och 5 birdies.

På de sista 9:e hålen skulle det fortsätta att stämma för Sagström i spelet. Hon attackerar och levererar.

– Jag är nöjd med vad jag gör och kan jag nu fortsätta att spela som jag gör från Tee och på Green idag och samtidigt höja mig en aning med järnspelet så kommer det här att bli bra, sa Sagström till oss på Lokalsport tidigare.

Det var exakt det som hände denna dag. På hemvägen blir det omvänt mot de första 9:e med fem par och fyra snygga och bra birdies vilket gör att Sagström är i ledning med imponerande 63 slag (-9) vilket är ett slag före Amerikanskan Megan Khang på -8.

Övriga Svenskor: Frida Kinhult -5, Anna Nordqvist +1, Pernilla Lindberg +1, Linnea Johansson +1.

Lämna ett svar