Sagström fortsätter spela bra i Singapore!

Foto: Privat

Madelene Sagström fortsätter att spela bra i LPGA tävlingen – HSBC Women´s World Championship i Singapore!

Madelene Sagström är fortsatt bra med på Sentosa Golf Club, Tanjong Coursei Singapore. Under den tredje rundan av HSBC Women´s World Championship gick hon runt på -2 (70 slag) och är på en delad 17:e plats och är fortsatt bästa svenska i tävlingen.

Madelene som startade på hål 1 spelade ruggigt stabilt och gjorde 7 raka par med mersmak innan dagens första birdie rullade i på hål åtta. Nytt par på hål 9:e och hon vände på -1 för dagen och totalt -5.

På hemvägen såg det länge mycket bra ut och efter tre raka par till så kom dagens andra birdie och nu hade hon häng på riktigt i tävlingens övre del med -6 och när hon efter tre raka par till rullar i nästa birdie för -7 så var det kontakt med toppen. Tyvärr så avslutar Madelene dagen med en sur bogey och hon stannar på -2 för dagen och totalt -6. Det ger en delad 17:e plats inför den sista speldagen.

Leder tävlingen gör nu amerikanskan Nelly Korda som är på -15 efter en -7 runda under tredje dagen och passerade landsmaninnan Danielle Kang som är på -14.

Övriga svenskor: Anna Nordqvist (-4), Pernilla Lindberg (+2).


Se hela resultatlistan här >>>

 

Lämna ett svar