Sagström fortsatt med i toppen!

Bild: Privat

LPGA Golf: Madelene Sagström fortsätter att övertyga i årets första tävling i Asien på LPGA Touren.

Sagström fortsätter att övertyga i ”Asiens Major” HSBC Womens World Championship som avgörs på Sentosa Golf Club’s Tanjong Course.

Hon gick ut med -3 och en delad 14:e plats till den andra rundan och fick en bra start med par på ettan och birdie på tvåan. Det fortsatte bra och efter fem stabila par kommer dagens andra birdie på hål 8:a och par på hål 9:e.

Det betyder att Sagström vänder hemåt igen med -5 på scoren och en topp 10:e placering. Om det startade bra på de första 9:e hålen så var det ännu bättre på de sista 9:e. Birdie på hål 10:e och 11:a för henne upp på en delad 3:e plats med -7 på scoren.

Sagström skulle tyvärr tappa under den sista delen. Efter tre raka par så kommer två raka och sura bogeys som gör att hon tappar på täten och landar på en delad 16:e plats inför finalhelgen, men hon är fortsatt med och har känn på en topplacering.

Tävlingens andra svenska – Anna Nordqvist stannade på +3 och är delad 58:a. Leder tävlingen gör Sydkoreanskorna Inbee Park & Hee Young Park på -11.

Lämna ett svar