Sagström bra med efter första rundan!

Foto: Göran Söderqvist

Madelene Sagström startade ISPS Handa VIC Open i Australien på Beach Golf Links at Barwon Heads mycket bra och har häng på toppen.

Madelene som nu startat säsongen med ISPS Handa VIC Open i Australien på Beach Golf Links at Barwon Heads öppnade starkt. Hon gick ut på hål 10:e och rullade i tre raka par innan det kom en sur bogey på det fjärde spel-hålet för dagen. Madelene studsar dock tillbaka och efter två raka par så avslutar hon utvändan med tre snygga och bra birdies vilket gör att hon vänder på -2 (35 slag).

Öppningen av hemvändan blir stabil med tre raka par och Madelene är det läget på en delad 31:a plats i tävlingen. Det skulle ändras på nästa hål som är ett par 4:a. Bra spel hela vägen leder till en ny bra birdie och -3, nu var hon på en delad 19:e plats.

Efter ett par på det 14:e så kommer tyvärr dagens andra sura bogey på hål 15 och det är -2 totalt och en delad 33:e plats med tre hål kvar att spela. Det blir en stabil avslutning med mersmak där Madelene avslutar med tre raka par och stannar på 71 slag (-2 & delad 39:e plats) och har bra häng på toppen i tävlingen.

Leder tävlingen gör Engelskan Felicity Johnson på 65 slag (-8).

Övriga svenskor: Dani Holmqvist -2, Caroline Hedwall -2, Jenny Haglund -1, Pernilla Lindberg +1, Linnea Strom +1, Camilla Lennarth +4.

Lämna ett svar