Sagström avancerar!

Foto: Göran Söderqvist

Fortsatt stabilt och bra spel – Madelene Sagström fortsätter att övertyga och är efter två dagars spel på en 9:e plats i Shoprite LPGA Classic på Seaview Hotel and Golf Club, Bay Course.

Madelene Sagström avancerar i resultatlistan av Shoprite LPGA Classic på Seaview Hotel and Golf Club, Bay Course. Under den andra dagen så klättrade hon från en 15:e till en 9: plats och är därmed bra med inför finalspelet.

Under de första 9:e hålen spelade Madelene grymt bra och högg på birdies på nästa alla hålen. Hon rullade i 6 par och 3 birdies vilket gav -7 och absolut toppkänning i tävlingen när det vände hemåt igen.

Nu skulle det darra till lite och hennes första bogey i tävlingen kommer på hål 12. Det skakar Madelene av sig och gör fyra raka par innan hon sänker en ny skön birdie på hål 17. -7 inför det sista hålet och en just då 6:e plats i tävlingen kunde med en ny birdie bli en pallplats om Madelene gjorde en ny birdie på det 18:e hålet, men det blir tyvärr istället hennes andra bogey i tävlingen och en 9:e plats inför finaldagen.

Leder tävlingen gör fortsatt LPGA rookien Jeongeun Lee6 från Syd Korea på -10.

Övriga svenskor: Anna Nordqvist -5, Caroline Hedwall -2, Pernilla Lindberg par, Jenny Haglund par, Linnea Ström (MC), Louise Stahle (MC), Dani Holmqvist (MC), Louise Ridderström (MC).

Lämna ett svar