”Riktigt skönt att starta året med en vinst”

Foto: Kent Lundqvist

Damerna i Enköpings IBK träningsspelade inför omstarten av damtvåan och van lätt hemma mot div.1 laget Sala.

EIBK startar matchen på två kedjor, har två stycken som startar på bänken och Jennie Larsen i mål som bara stått några få matcher med D3 gänget innan! Hemmalaget startar matchen bra, båda kedjorna kör olika formationer, en med center och den andra spelade med topp.

EIBK tar ganska omgående ledningen i matchen med 1-0 efter en ”Patentare” där Louise Andersson  hittar Julia Brundell framför mål och hon gör som vanligt inga misstag och sätter 1-0.

– Tycker första perioden är ganska loj överlag, men att vi är ändå det spelförande laget och vinner perioden med 2-1, berättar Andersson.

Andra perioden så fortsätter ena kedjan sätta press och den andra fokuserar mer på försvarsspel. EIBK tar över perioden helt när dem lägger i en växel till och vinner andra med 6-0, och har en bra känsla inför tredje. Hemmalaget öser på med mål och vinner tillslut matchen med hela 13-2.

– Riktigt skönt att starta året med en vinst, och extra kul då dom spelar i en division högre! Känns som Sala lägger av och slutar spela efter halva tredje vilket var väldigt tråkigt, men totalt är vi nöjda med insatsen även om vi kan bättre. Skönt att göra så mycket mål framåt även fast dagens fokus skulle vara försvar! Kim Eriksson gör sin bästa match tycker jag och ett plus till Jennie i mål som även räddade en straff och såklart Julia Brundell som står för hela 6 mål, summerar Andersson.

Enköpings IBK – Sala 13-2 (2-1,6-0,5-1)

Målen EIBK: Julia Brundell 6, Louise Andersson 3, Elin Wizen, Frida Millros, Kim Eriksson, Michelle Svensson.

 

Lämna ett svar