Revanschsuget Bålsta HC!

Senast hakade spelet upp sig för BHC. Foto: Kent Lundqvist

Bålsta HC skall ikväll ta revansch på bortais för det sura nederlaget i sista omgången av grundserien mot Spånga IS som berövade laget en plats i Alltvåan.

I det senaste möte mellan lagen så förlorade BHC inte bara matchen man förlorade även en plats i Alltvåan och det svider säkert i många av BHC spelarna som vill ha revansch på både sig själva och på hemmalaget Spånga.

– Jo, jag vet att alla vill tvåla dit Spånga efter senaste mötet (3-6) och det känns underbart att vi får chansen att ta revansch så snabbt, berättar kapten Adrian Sjöqvist.

Läs om 3-6 nederlaget här >>>

Hur vinner ni ikväll?

– Vi vinner genom att gå ut med ett högt tempo och håller det i 60 minuter för då är det inte många lag som kan hänga med oss! Om hela gruppen förstår att vi måste arbeta hockey från start så ska vi ta 3 fina, sköna och viktiga poäng, avslutar Adrian.

Matchfakta:
Spånga IS vs Bålsta HC, Hockeytvåan fortsätt Östras 2:a omgång.
19:05 Från Stan Hallen.

Senaste resultat Bålsta HC:
6-3 vinst hemma mot Gimo IF den 21:a november

Nyheter i truppen:
Inget rapporterat.

Sagt om motståndet:
Spånga har ”som vi berättat tidigare” inte haft några bra förutsättningar undersäsongen då man stått utan egen hemmaplan under en längre tid. Kan sprattla till och göra bra matcher, är ett klart medgångsgäng. Föll i första omgången av serien borta mot Järfälla HC 3-4, Bra senast mot BHC var tvåmålsskytten Sebastian Thorslund. I laget spelar forne BHC spelaren Patrik Wängdahl.
Övriga matcher & tabell >>>

 

Lämna ett svar