Revansch står på agendan!

Foto: Kent Lundqvist

Ett svagt och håglöst Håbo FF åkte på en riktig käftsmäll i premiären av herrtrean borta mot ett bra IK Franke och idag är det tänkt att laget skall ta revansch på sig själv hemma mot Uppsala-Kurd FK.

Ja, det blev lite av antiklimax gällande framför allt gällande insatsen, nu har man fortsatt jobbat på under veckans alla träningar och det luktar revansch lång väg.

– Har varit bra fart i veckan också. Jag har fortfarande haft svårt att släppa förra veckans match och den besvikelse som den medförde. Det satt hårt inne, medger tränare Eric Rode Olsen.

Tankar inför dagens match?

– Hoppas verkligen att vi kommer förberedda och är fokuserade för att ge 110%, det är min första tanke och förhoppning. Vill på inget sätt att det ska se ut som förra veckan. Det är totalt oacceptabelt, säger Eric.

Vad kommer krävas för seger idag?

– Att vi gör de saker vi är duktiga på och minimerar risker och misstag på egen planhalva, avslutar Eric.

 

Matchfakta:
Håbo FF vs Uppsala-Kurd FK, Herr div.3 2:a omgången.
14:00 på konstgräset.

Nyheter i truppen:
Inga nyheter men det skall stuvas om rejält i laget.

Sagt om motståndet:
Gästerna är som sagt nykomlingar och kvalade hem platsen i div.3 efter att ha slutat trea i div.4 s2017. Laget har förstärkt med lite spelare och namnkunnigast är Marwan Gargouri med meriter som utlandsproffs och dessutom spelat med Dalkurd i SuperEttan. Föll i premiären hemma mot ESK med 0-2.

Övriga resultat & tabell >>>

 

Lämna ett svar