Rasbo borta för Loket!

Foto: Kent Lundqvist

Lokomotiv Grillby IBK spelar ikväll en tuff bortamatch i Herrtvåan mot Rasbo IF.

Rasbo som så här långt spelat alla fyra omgångar och bara tagit en förlust får anses som en tuff uppgift på bortaplan för Loket som så här långt är obesegrade, men har bara spelat tre omgångar.

– Rasbo åkte ur ettan förra året och skall hanteras med stor respekt även om de inte har fått den starten de har önskat, säger Anders Iggström. Föregående match tog man poäng, när man förlorade på straffar mot serieledande Hälsinggården, så deras formkurva verkar vara på gång i rätt riktning.

Vad hoppas ni på i spelet?

– Vi måste vara på tå från start och inte släppa några enkla kontringar som mot Tolvfors. Där förde vi spelet men hade en köttmur med spelare och en målvakt som storspelade innan vi lyckades knipa segern.

Vad tror du på för matchbild?

– Spelmässigt tror jag att det kommer bli en helt annorlunda match än senast då Rasbo, senast jag såg dem, var ett spelande lag som inte bara satsar på kontringar. De har unga hungriga killar mot våra lite äldre rutinerade. en köttmur och storspelade målvakt att forcera

Hur ser det ut i laget inför kvällens match?

– Laget är nära identiskt med senaste matchen. Daniel Pärnebjörk är tillbaka från resa medan Rickard Posta och Lagkapten Thomas Kock är osäkra till spel pga. sjuktdom/skada, avslutar Iggström.

Match: Rasbo IK vs Lokomotiv Grillby IBK, Herrtvåan, 5:e omgången.
19:00 Hall 2000.

Herrtvåan >>>

Lämna ett svar