Programenlig viktoria i Västerås!

Foto: Kent Lundqvist

Tog chansen att rycka i tabellen – Tabellettan Fanna BK hade som väntat inga problem att vinna borta mot nästjumbon Syrianska IF Kerburan.

FBK som hade chansen att rycka i serien vid vinst borta mot Kerburan gjorde sitt jobb. Redan under de första 45 minuterna var det avgjort med 0-2, men det borde varit tydligare.

– Det gick inte riktigt som förväntad när det kommer till spelet. Blev lite för många långbollar och vi slarvade när målchanser skapades. Första halvlek skulle varit 0-4 istället, menar FBK-tränaren Alexander Alan.

Det skulle fortsätta under den andra halvleken som slutar 1-1.

– Andra halvlek vet jag inte riktigt vad vi håller på med spelmässigt. Vi visar viljan att vinna matchen, men slarvar väldigt mycket i uppspelen och får inget riktigt passningsspel.

Spelet i den sista delen haltade betänkligt!

– Vi förvaltar våra solklara chanser alldeles för dåligt och för ofta. Våra offensiva spelare blir för målkåta och tänker bara på att göra mål själva när man istället kan passa varandra till fritt läge. Vi skapar otroligt mycket framåt men gör bara 3 mål och det är under all kritik. Men det viktigaste idag var tre poängen och det är vad vi tar med från den här matchen. Nu tar vi långledigt och laddar om inför ännu en seriefinal som kommer vara tufft mot ett tungt Österåker, avslutar FBK-tränaren.

Syrianska IF Kerburan – Fanna BK 1-3 (0-2)

Målen, 0-1 (29) Marcelo Oliviera, 0-2 (36) Marcelo Oliviera, 0-3 (56) Lepnardo Scienza, 1-3 (83) Skender Kaciku.

Varningar: 3-3

Lämna ett svar