Programenlig seger för Håbo FF.

Bild: Kent Lundqvist

Herrfyran: Håbo FF tog en programenlig seger hemma mot Vattholma IF.

– Det var en tuff match i värmen. Men vi vinner rättvist och bör nog ha gjort några fler mål, berättar HFF-tränaren Alan Hiussemoglu.

Det var gästerna som öppnade målskyttet i matchen när David Norrström gör 0-1 med knappa halvtimmen spelad. Hemmalaget skulle komma tillbaka.

Med två snabba mål innan halvtidsvilan så var HFF i förarsätet inför den andra halvleken. Först är det Adam Agerfjord som kvitterar till 1-1 innan Adrian Ant snyggt och prydligt gör 2-1.

I den andra halvleken så blir det mest hårt jobb, men det skapades och en hel del. Gästerna försöker att få till en kvittering, men HFF håller undan och kan vinna en skön och nödvändig seger.

– Vi vinner för att vi har ett lag som idag både spelar bra men som också står upp och tar kampen och inte blir passiva när vi i perioder inte har kontroll på matchen. Sedan har vi några individuellt fantastiska prestationer i Adrians 2-1 mål och Emil Ravfalks reflexräddning i andra halvlek som är direkt avgörande, menar Alan som avslutar:

– Vi börjar se bättre ut igen efter att varit lite tilltufsade i självförtroendet senaste matcherna. Vi hoppas kunna bygga vidare på den här prestationen och fortsätta med bättre prestationer och resultat med oss.

Håbo FF – Vattholma IF 2-1 (2-1)

Målskyttar HFF: 0-1 (26) David Norrström, 1-1 (37) Adam Agerfjord, 2-1 (38) Adrian Ant.

Övriga matcher & tabell >>>

Lämna ett svar