”Pojklagsmisstag”

Foto: Kent Lundqvist

Fotboll: Fanna BK kom till korta när laget gick in & ur Svenska Cupen hemma på Fanna IP mot div.2 laget Arameisk-Syrianska FF.

– Vi spelar med reserver och de spelar med startelvan och vi märker att det är stor skillnad i kvalitet. När vi byter in Bender och Ukash som brukar starta så hotar vi dem direkt flera gånger, berättar FBK-tränaren Karwan Zarifnejad. Det jag är besviken på och vi kan ta med oss är att vi måste ha mental närvaro och vara på påkopplade i 90 minuter.

Det var dock målmässigt ganska jämnt efter 45 spelade minuter då det ”bara” är 0-2. Matchen avgjörs tidigt i den andra halvleken när gästerna 0-3 & 0-4 redan innan det är 8 minuter spelat.

Innan matchen är slut så faller två mål till och båda görs av gästande Arameisk-Syrianska FF.

– Idag är det flera gånger där vi inte där i huvud och de straffar oss. Vi har tex fel position på fasta situationer där det står tydligt vart man ska vara i den taktiska genomgången. Det är pojklagsmisstag. I och med det vart bara elva matcher förra året och inga träningsmatcher i år så har i stort hela vår trupp gått utan att spela matcher i 1,5 år och det ser man i våra beslut på matcher, avslutar FBK-tränaren

Fanna BK – Arameisk-Syrianska FF 0-6 (0-2)

Målen, 0-1 (13) Daniel Bogdyuk, 0-2 (44) Martin Haddad, 0-3 (47) Daniel Bogdyuk, 0-4 (53) Granit Ademi, 0-5 (71) Hosip Youssef, 0-6 (78) Hosip Youssef.

Varningar: 1-0

Lämna ett svar