Poäng vore en skräll!

Rebecca Sandbring gör säsongsdebut. Foto: Kent Lundqvist

Fanna BK spelar idag borta mot Vaksala SK i den fjärde omgången av damernas div.2 och tar dem poäng får det nog anses vara en skräll.

Med tre omgångar spelade av div.2 så är FBK fortsatt utan poäng och i dagens bortamatch är det inte mycket som talar för att det skall ske en förändring då dem möter ett bra VSK.

– Vi är optimistiska och har en bra känsla inför den här match, vi går alltid för poäng även om det kommer att bli svårt, säger tränare Lennart ”Ramen” Ramstedt.

Hur har veckan varit?

– Den har varit bra och det är fortsatt bra jobb på alla i laget och nu när vi har dem flesta på plats så nu ligger den stora utmaningen i att formera lagets organisation, berättar ”Ramen”

Vad vet ni om motståndet?

– Det är ett bra och ngt lag som vill spela snabbt, men vi har ganska bra koll på dem. De överraskade dock en smula i onsdags då dem vann borta mot Djursholm, berättar ”Ramen”

Vad hoppas ni på för matchbild?

– Vi vill ju stå upp och göra en bra match, men som sagt organisationen i vårt lag är den stora utmaningen och kan vi hitta rätt så skall vi förhoppningsvis kunna pressa dem och försöka få ned tempot på dem, avslutar ”Ramen”

Matchfakta:
Vaksala SK vs Fanna BK, Dam div.2, 4:e omgången.
14:00 på Årsta IP Konstgräs.

Nyheter i truppen:
Nästan hela truppen är tillgänglig, Pernilla Linder saknas. Rebecca Sandbring gör säsongsdebut.

Sagt om motståndet:
Ett lag svajat i sina prestationer inledningsvis, men imponerade i onsdags då dem vann borta mot tabellettan FC Djursholm med 3-1. Är ett kollektiv som har sin styrka som lag, vilket av 7 gjorda mål är det 7 olika målskyttar vittnar om.

Matcher & Tabell >>>

 

Lämna ett svar