PELICAN WOMEN’S CHAMPIONSHIP!

Foto: Privat

LPGA Golf: En helt okey start för Madelene Sagström på LPGA-tävlingen Pelican Women´s Championship som spelas i Florida på Pelican GC.

Madelene Sagström är med, men inte där framme i toppen efter första rundan av LPGA-tävlingen Pelican Women´s Championship som spelas i Florida på Pelican GC.

Att det var över en månad sedan Madelene spelade tävling senast var inte alls påtagligt under de första 9:e hålen av första rundan. Hon startade på hål 10:e och rullade i fyra raka par innan det kom en sur bogey på det femte. Tre raka par senare så vänder hon på stabila +1.

Hemvägen skulle dock bli svajigare. Efter två raka par så började det att bli ostadigt i spelet och Madelene bogey, par och en tredje bogey för dagen på det 14:e hålet för dagen. Hon höjer sig och ser till att göra dagens första birdie på det 15:e. Avslutningen fortsatte att vara svajig med par, bogey och en avslutande birdie.

Det gav Madelene +2 och en delad 46:e plats efter den första rundan och det räcker just nu för att få spela helgens finalspel.

Leder tävlingen gör Tyskan Sophia Popov på -6.

Övriga svenskor: Linnea Ström +2, Pernilla Lindberg +4.

Lämna ett svar