Övermäktigt motstånd för EHF!

EHF jobbade och slet men räckte inte till mot ett bättre BHF. Foto: Kent Lundqvist

Enköpings HF kom till korta hemma mot Brännans HF som vann med 32-20 (14-9) i den 7:e omgången av herrarnas div.1.

Vi gör vad vi kan i den här matchen, men räcker inte till tyvärr, konstaterar tränare Anders Skogäng.

EHF stod upp i 60 minuter men det räckte ändå inte, det var ett hemmalag som ändrat lite taktiskt för att kunna hota gästande BHF. Med en dubbelpunkt direkt och ett 2-4 spel offensivt så försökte man störa gästerna.

Foto: Kent Lundqvist

Vi gillar såklart inte att förlora och vi behövde förändra något för att på så sätt ge oss själva en möjlighet, menar Anders.

Inledningsvis så slog det inte väl ut med det nya spelet och EHF var under med 0-4 och 2-8 innan man fick träff i spelet.

Foto: Kent Lundqvist

Vi hade behövt ett par veckor till att träna på det här spelet för att få maxutdelning, men allt eftersom så lyckas vi ganska skapligt med spelet, berömmer Anders.

EHF gnager sig så nära som underläge med 3 bollar innan man i slutskedet av halvleken tappar en smula och är under med 9-14 i halvtid.

Foto: Kent Lundqvist

I den andra halvleken så rinner det tyvärr iväg och är hela 13-23 med knappa kvarten spelat. Sista kvarten är dock jämn och EHF spelar upp sig och då framför allt under den sista delen. Det hela slutar med en 20-32 förlust.

Foto: Kent Lundqvist

Vi kommer lite fel på det stundtals då vi tänker spel 3-3 och då åker vi på enkla mål på kontringar, men när vi väl sätter spelet som det är menat så vållar vi också BHF problem. All heder till killarna som gör jobbet och insatsen över 60 minuter, summerar Anders.

Enköpings HF – Brännans HF 20-32 (9-14)

Målen,
EHF: Marius Brudvik Norell 6, Gustaf Johansson 5, , David Mellberg 4, , Anton Sörman 3, Albin Sköld, John Lagö.

BHF: Jonathan Wallgren 8, Niklas Johansson 6, Axel Johansson 6, Joel Ekebro 4, Måns Ahlström 3, Eric Tjernberg 2, William Oderstad 2, Oscar Gill.

Publik: 114

Spelarbetyg EHF:


Marius Brudvik Norell


Gustaf Johansson


David Mellberg

Övriga resultat & tabell >>>

 

Lämna ett svar