Överkörda i premiären!

Foto: Kent Lundqvist

Fanna BK fick en mardrömsstart på tävlingssäsongen i damernas div.2 då dem blev överkörda i premiären hemma mot FC Djursholm.

FBK som inför matchen hade förhoppningar om att kunna stänga ned och göra det svårt för gästande FCD offensiven, den planen höll i 20 minuter sedan sprang gästerna ifrån och stängde matchen redan efter 45 spelade minuter med en ledning på hela 6–0.

–  Ja det var bra initialt, men efter de inledande 20 så var det påtagligt att vi inte räckte till iden här matchen. Det blev ganska rörigt för oss då vi fick fyra sena återbud pga. influensan och då är vi sköra, berättar tränare Lennart ”Ramen” Ramstedt.

Ett vingklippt FBK som inför matchen fick sena återbud stod dock upp hela vägen in i mål gällande insatsen och ingen skugga skall falla på laget då gästerna var flera numer större i allt. Detta var heller ingen match där det fanns budgeterade poäng.

– En eloge till tjejerna som kör på hela vägen och inte gräver med sig för det här. Det var ju som sagt inte den här matchen som vi budgeterat att vinna. Vi får trots allt med oss en hel del positivt från matchen, Pernilla Linders insats och som pådrivare i laget, Matlida Sojé och Sofie Fredriksson i målet blir bara bättre och bättre, avslutar ”Ramen”.Fanna BK – FC Djursholm 0–9 (0–6)

Resultat & Tabell >>>

Lämna ett svar