Örsundsbro IF får fortsatt jaga första poängen!

Foto: Kent Lundqvist

Örsundsbro IF har fått en skrynklig inledning på säsongen i herrtrean och borta mot tabellettan Loke IBK var man chanslösa.

Matchen var i praktiken redan över efter 20 spelade minuter då båda lagen går till periodvila. Då var hemmalaget Loke i ledning med hela 6-1. Det skulle dock bli lite bättre i mellanakten då ÖIF höjer sig i spelet och förlorar perioden med ”bara” 2-5.

I den tredje och sista perioden var det återigen bara hemmalaget och det rann iväg ordentligt på resultattavlan och det stannar med överlägsna 15 bollarsseger för hemmalaget som gör 8-1 på ÖIF i den tredje och sista perioden.

– Vi använder ju inte de nycklar som var tänkt med noggrannheten i försvarsspelet, vi tappade boll i helt fel lägen. Dessa killar är kliniska när de får snurra och spela boll i offensiv zon. Tur att vi hade två målvakter som gjorde riktigt vassa räddningar, annars hade siffrorna stuckit iväg ännu mer. Till returen får vi verkligen stäppa upp oss. Kul ändå att se ett gäng otroligt duktiga innebandy spelare som trappat ner, berättar ÖIF-tränaren Fredrik Andersson.

Loke IBK – Örsundsbro IF 19-4 (6-1,5-2,8-1)

Skott: 33-16 (14-2,7-8,12-6)
Målskyttar ÖIF: Max Gustafsson 2, Rasmus Lööv Oscar Edbom.

Övriga resultat & tabell >>>

Lämna ett svar